La meva llista de blogs

dimecres, 24 d’octubre del 2018

Un sopar de por

Comencem l'hora del conte d'aquest curs a la nostra biblioteca amb un conte de por. Un sopar de por és un sopar molt particular que reuneix els personatges més terribles que us pugueu imaginar. Meritxell Martí i Xavier Salomó són els responsables d'aquest llibre carregat d'humor.


Jean-Col Trinxat, el xef de l'Espàrrec Pudent, prepara diferents menús especialment pensats per a cadascun dels convidats. Sota les solapes del llibre hem pogut descobrir plats del tot "exquisits" cuinats amb criteri professional per a bruixes, monstres, dimonis o vampirs. I també per a algú més.


No us perdeu la cara de les nenes i els nens que aquesta tarda han vingut a la biblioteca i han escoltat amb atenció la Rosario que amb l'ajuda del seu fill Fabrizio anava presentant cadascun dels comensals i descrivia amb detall les receptes terrorífiques del xef Jean-Col Trinxat.


Agraïm a la Rosario la seva contribució en aquesta primera sessió de l'hora del conte i li donem la benvinguda com a dinamitzadora d'aquesta activitat per part de l'AMPA.


Igualment, volem agrair la feina feta fins ara per l'Emma en l'organització de tantes sessions portades a terme i animem a les famílies a participar en alguna ocasió, explicant aquells contes que tant us agrada compartir a casa amb la vostra canalla. 



 






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada