La meva llista de blogs

dimarts, 16 de maig del 2017

Conte va. Va de contes!

El dissabte passat dia 13 de maig es va celebrar una nova edició de la fira de contes de Vilanova i la Geltrú Conte va. Va de contes! Repartides en diferents escenaris i espais al centre de la ciutat el públic va poder gaudir al llarg de tot el dia d'activitats de tota mena relacionades amb la literatura infantil: espectacles, tallers, exposicions, paradetes i una llarga llista de contacontes. Les nenes i els nens que van anar a la plaça de les Neus van tenir l'oportunitat de conèixer alguns autors i autores dels seus llibres preferits i de veure professionals de la il·lustració treballant en directe, com en Sebastià Serra o en Joan Turú. Fins i tot van poder saludar la Ratoliba!


 

L'alumnat de 3r i 4t de l'escola havia participat al concurs de contes que es fa cada any dins del marc de la fira i ens fa il·lusió presentar-vos la guanyadora de la categoria de 4t, una alumna de la nostra escola: l'Ester Benavent Hernández que va presentar Viatge entre contes. Felicitats Ester!



En la categoria de Vídeo va!, adreçada a l'alumnat de la ESO, vam tenir la sorpresa de reconèixer un grupet d'exalumnes del centre: la Martina, la Claudia, l'Elena i l'Ariadna. Felicitats a totes!


I aprofitem des d'aquí per a felicitar també l'equip de persones que organitza i fa possible cada any aquesta fira que ja és una tradició de la nostra ciutat i que acosta amb molt bon criteri i moltíssima il·lusió el món dels contes al públic infantil. 

2 comentaris:

  1. Gràcies a l'escola!!!
    El premi de l'Ester és un premi de tothom.
    Gràcies per estimular i motivar a l'escriptura i així fe brollar la imaginació.

    ResponElimina