La meva llista de blogs

dimarts, 13 d’octubre de 2015

Recomanacions d'octubre

Ara que el curs ja està engegat, volem fer-vos arribar les primeres recomanacions de llibres d'aquest curs: una per a cada cicle.
Per l'alumnat d'infantil, acabem d'adquirir tot un clàssic, L'Olivia, una porqueta molt divertida dibuixada per l'Ian Falconer amb només tres colors: el blanc, el negre i el vermell. Aquest és el primer llibre d'una col·lecció que ens permet acompanyar la protagonista en diversos moments i espais de la seva sorprenent existència.


Pels nens i nenes de 1r i 2n, volem proposar una lectura del tot entranyable. El seu autor i il·lustrador es coneix amb el pseudònim de Janosch i narra una nova aventura entre un tigre i un ós que són molt bons amics: Jo et curaré, va dir el petit ós


Per les nenes i els nens de 3r i 4t, us volem recomanar L'endrapasomnis,  on podreu seguir el viatge del rei del país de la Bona Son per a trobar un remei contra els malsons de la seva filla. L'autor d'aquesta història és del tot reconegut: Michael Ende.


I encara una darrera recomanació pels nois i noies de 5è i 6è. Tenint en compte que al llarg d'aquest curs celebrarem el centenari del naixement de Roald Dahl (1916-1990), us proposem tot un clàssic de la literatura infantil i juvenil: Harry i la fàbrica de xocolata. Encara que hàgiu vist la pel·lícula, no us el podeu perdre!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada