La meva llista de blogs

dijous, 12 de novembre del 2015

Recomanacions de novembre

Per als nens i nenes d'infantil, us proposem la història de la Tina, una vaca molt curiosa que es va atrevir a explorar el bosc i va descobrir que, més enllà del prat, el món amagava sorpreses impressionants! Us recomanem especialment les il·lustracions d'aquest llibre, realitzades per la mateixa autora: la Gemma Merino.


Per l'alumnat de primer i segon, volem recuperar una de les històries de l'Elmer, l'elefant de colors. En aquesta ocasió el conegut elefant viatja a la costa amb el seu cosí Wilbur per a conèixer les balenes.

 

Pels nens i nenes de 3r i 4t, volem donar a conèixer l'adaptació que en Pep Molist va escriure per la col·lecció de Petits Universals de la Galera de tot un clàssic de la literatura juvenil: Peter Pan. A la qualitat literària del text cal afegir unes il·lustracions carregades de detalls realitzades per Javier Andrada.


I si de recuperar clàssics es tracta, hem reservat un títol que, amb més de 50 anys d'història, es continua reeditant i ens sembla del tot encertat per a l'alumnat de cicle superior. Michael Ende és l'autor de les aventures d'En Jim Botó i en Lluc el maquinista, que es veuen obligats a abandonar el país de Lummerland perquè no hi caben.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada