La meva llista de blogs

divendres, 15 d’abril del 2016

Miquel Desclot ens visita!

El darrer dijous 14 d'abril vam tenir l'enorme privilegi de rebre a la biblioteca de l'escola la visita de l'escriptor Miquel Creus, més conegut amb el pseudònim de Miquel Desclot. L'alumnat de quart ja feia moltes setmanes que preparava aquesta visita. Havien llegit el llibre de poemes infantils Bestiolari de la Clara, havien buscat informació sobre la vida i obra d'aquest poeta i havien memoritzat alguns dels seus poemes per a poder-los-hi recitar.


Per a fer-nos la seva feina més entenedora, el Miquel es va presentar com un domador de paraules, algú que les combina i les treballa perquè acabin essent emocionants. Establint un paral·lelisme constant entre la poesia i el món del circ, ens va parlar de màgia, d'equilibri, de música i de malabarisme. Els nens i nenes de quart van escoltar amb molta atenció, li van fer moltes preguntes i, finalment, li van recitar alguns dels poemes del Bestiolari de la Clara. 



 



 


Abans de marxar, li van regalar un àlbum amb una selecció de poemes seus il·lustrats per l'alumnat. El Miquel també ens va portar un obsequi: un exemplar signat de Menú d'astronauta per a cadascú.


Moltes gràcies Miquel!
Si voleu veure la notícia que el Canal Blau va emetre sobre aquesta visita, la podeu veure en aquest vídeo o trobar a canablau.cat 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada