La meva llista de blogs

diumenge, 22 de maig del 2016

Ricardo Alcántara i L'ós que volia deixar de ser petit

  
El darrer dijous 19 de maig, l'escriptor d'origen uruguaià Ricardo Alcántara va venir a la biblioteca de l'escola a presentar el seu darrer llibre L'ós que volia deixar de ser petit. Els nens i nenes de segon, que havien llegit el conte i ja feia dies que preparaven la visita, van poder conèixer aquest autor de literatura infantil i juvenil i li van fer moltes preguntes sobre la seva feina i la seva trajectòria professional. Això sí! Igual que l'osset Grancú, el protagonista de L'ós que volia deixar de ser petit, van haver de superar tres proves molt rigoroses!

 





El Ricardo va venir convidat pel programa de ràdio del Canal Blau Més content que un gínjol. Com ja sabeu, aquest programa està exclusivament dedicat a la literatura infantil i juvenil i, després de la xerrada, la seva directora, l'escriptora Susana Peix, va aprofitar la visita per fer algunes preguntes als nens i nenes de l'escola i per fer una entrevista al Ricardo Alcántara i a la coordinadora de la biblioteca. Si voleu escoltar el contingut d'aquesta entrevista, no us perdeu la propera edició del programa!



Agraïm al Ricardo Alcántara i al programa Més content que un Gínjol la seva visita a la biblioteca de la nostra escola!!! 


1 comentari: