La meva llista de blogs

dijous, 27 d’abril del 2017

El Ratolí Pérez a l'hora del conte

Aquesta tarda hem tingut el plaer de tornar a rebre la Montse Balada, una bona amiga de la nostra biblioteca. Aquest cop ens ha vingut a presentar una de les seves darreres publicacions: El Ratolí Pérez


Sorprenentment, aquest conegut personatge ha hagut de compartir feina amb un altre ratolí anomenat Ratolí Giménez, que també volia recollir les dents dels nens i nenes, tot i que no acabava d'entendre això de treballar en silenci.


Després de superar la difícil prova de recollir la dent d'un tigre, d'un tauró i d'un rat penat, hem pogut saber quin dels dos ratolins serà a partir d'ara el nou ratolí de les dents!




El ratolí Pérez és un altra entrega de El Ginjoler, una col·lecció del tot recomanable publicada pel Cep i la Nansa, editorial de Vilanova i la Geltrú. Com ja sabeu, en tots els títols d'aquesta col·lecció el text original va acompanyat d'una adaptació al català del llenguatge de signes.


Agraïm un cop més la col·laboració de la Montse Balada i l'Editorial El Cep i la Nansa amb la biblioteca de la nostra escola i la promoció de la literatura infantil.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada