La meva llista de blogs

dijous, 25 d’abril del 2019

Ens ha visitat la Gemma Armengol!

Aquest matí, a la biblioteca de l'escola, les nenes i els nens de 2n han rebut la visita de la Gemma Armengol, autora de la col·lecció de llibres Les bestioles al Jardí, una col·lecció que coneixen molt bé perquè l'han descobert al llarg del curs, entre la selecció de contes que tenen a l'aula per llegir i emportar-se a casa durant el cap de setmana. 



La Gemma ha vingut molt amoïnada perquè ella i l'il·lustrador Oscar Julvé han començat a pensar en una nova aventura de la marieta Antonieta, la protagonista d'aquesta col·lecció, però no acaben de trobar la manera d'acabar-la. Per això ens ha començat a explicar la història en un teatre kamishibai de fusta i ha demanat l'ajuda de tot l'alumnat de segon per a trobar idees ben originals per al final. En tenien tantes que hauríem pogut escriure una colla de contes.



També hem pogut parlar una estona amb la Gemma sobre la seva feina com a escriptora. Les nenes i els nens tenien moltes preguntes. Volien saber com va començar a escriure, quant de temps triga en acabar un llibre, com descobreix els personatges, de quina manera es posa d'acord amb l'il·lustrador, quin nombre de llibres ha escrit i, sobre tot, si és famosa de veritat! Ha estat molt interessant. 



Per acomiadar la Gemma Armengol, l'alumnat li havia preparat un recull de dibuixos dedicats sobre la marieta Antonieta i la col·lecció Les bestioles al jardí. També li han fet unes quantes marietes amb plastilina de color groc que és el seu color. Li han agradat moltíssim! Agraïm des d'aquí aquesta visita tan especial i la col·laboració de l'editorial Animallibes que l'ha fet possible.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada