La meva llista de blogs

dimecres, 18 d’octubre del 2017

Llegim?

Iniciem les propostes de lectura per a aquest curs amb una recomanació per a mares, pares i mestres. El nom del llibre és Llegim? Com fer lectors entusiastes i el seu autor és en Joan Portell. Si cliqueu la coberta del llibre, obtindreu més informació:


A través d'una lectura fresca i distreta, podreu trobar diverses eines i estratègies per a desvetllar la curiositat de nens i nenes pels llibres i estimular els seus hàbits lectors. A més, Llegim? Com fer lectors entusiastes ens parla dels diferents tipus de lectura, recull recomanacions per a triar un bon llibre i destaca una selecció de clàssics de la literatura infantil. També ens recorda el paper fonamental que família i escola tenim en aquest tema i reivindica l'activitat de la biblioteca escolar i la biblioteca pública com a motors de la promoció lectora. Tot plegat, saltejat amb diverses anècdotes personals de l'autor relacionades amb la seva experiència com a escriptor, com a crític literari, com a professor universitari i, sobre tot, com a bon lector.

Esperem que gaudiu d'aquesta lectura i que hi pugueu trobar bones idees per a compartir vivències gratificants al voltant dels llibres i aconseguir que nens i nenes esdevinguin lectors i lectores entusiastes. Aprofitem per a felicitar en Joan Portell des del nostre blog per aquesta iniciativa tan necessària!

1 comentari:

  1. Benvolguts lectors i lectores de la Biblioitaca,
    Només tinc paraules d'agraïment davant del vostre comentari sobre un llibre que m'estimo especialment. Gràcies, gràcies i mil gràcies!!!!
    Joan Portell Rifà

    ResponElimina