La meva llista de blogs

dilluns, 13 de novembre del 2017

La biblioteca de casa

Sovint les famílies mostreu inquietud sobre les possibles maneres de transmetre a la vostra filla o al vostre fill el gust per llegir. Des de casa, teniu moltes possibilitats, però està clar que és molt més fàcil encomanar el plaer de llegir quan se sent en primera persona. Dit això, us proposem una idea: habiliteu un racó de casa per a llegir.


Feu de la lectura una experiència compartida agradable. Des de ben petits, i sempre que us sigui possible, regaleu llibres a nens i nenes i reserveu un prestatge al seu abast per a anar-los dipositant. Feu anar la vostra imaginació per a disposar quatre coixins i un contenidor ple de contes en un espai diferenciat que resulti agradable. Haureu creat la seva primera biblioteca. 


Sense necessitat de forçar-ho, veureu que seran els propis infants que una vegada i una altra us conduiran al seu racó de lectura i us faran llegir fins a l'esgotament els mateixos contes. Gaudiu d'aquests moments, perquè són una meravella i estableixen els fonaments sòlids d'uns bons hàbits lectors. I sinó, pregunteu-li-ho al Pau, que està encantat amb la seva biblioteca sota l'escala de casa!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada