La meva llista de blogs

dimecres, 19 de desembre del 2018

Una tardor carregada de contes

Quan ja falten pocs dies perquè comenci l'hivern, us oferim un parell d'històries que hem compartit a l'hora del conte de la nostra biblioteca durant les darreres setmanes. Dijous passat, 13 de desembre, vam poder escoltar The Highway Rat, un relat llegit en anglès pel Jeremy, el pare de l'Héctor de P5. 


Aquesta és una altra de les populars històries de la Julia Donaldson, autora també de The Gruffalo, que en Jeremy ja ens va explicar el curs passat. En aquest ocasió, hem conegut les aventures d'un ratolí que es creu molt espavilat i roba el menjar de la resta d'animals que passen pel seu camí. Fins el dia que apareix l'ànec... 


L'Hèctor va col.laborar amb el seu pare per traduir alguns fragments al català i per aclarir, sobre tot,  alguns dels episodis que estaven a punt de passar!



Anteriorment, el divendres 23 de novembre, la Laura, la mare de l'Abril de P5 ens va fer una versió molt particular del conte del príncep capritxós a partir d'un Pop-up meravellós de l'editorial Combel: El punt vermell.


Sembla ser que el príncep capritxós demanava molts regals, però sens dubte el millor que va rebre va ser una gran festa carregada de sorpreses. Està clar que la felicitat, al capdavall, no ens la donen els objectes materials sinó els bons moments viscuts. I aquesta és una reflexió molt pertinent per les festes que s'acosten.





Agraïm des d'aquí la col·laboració del Jeremy i la Laura amb l'hora del conte i la seva aportació en la promoció de la literatura infantil.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada