La meva llista de blogs

dimecres, 19 de desembre del 2018

La Gea, flor de la posidònia

Ahir dimarts 12 de desembre, vam rebre una visita molt especial a la biblioteca de l'escola. La Lola Rojas, mare de la Júlia de 3r i del César de 5è, ens va venir a explicar la història de la Gea, flor de la posidònia, que és un llibre que ha escrit ella mateixa i que ha publicat El Cep i la Nansa.


La Gea és una nena que vol ser tan bona al rem com a la vela, somia ser una bona marinera i preservar la mar Mediterrània, però per això cal que sigui tota una experta en el món submarí, que en descobreixi els secrets i que en superi les pors.


La Gea té una companya d'aventures que es diu Fina, una gavina tafanera i poruga que tot ho oblida. També hi ha el Botis, un peix lluna que és una mica poeta i molt bromista. Al llarg dels set capítols d'aquest relat, la Lola explica una història amb regust mediterràni carregada de tradicions marineres, on es reivindiquen els valors de l'amistat i la cura pel medi ambient.



Desitgem molta sort a la Lola en aquesta aventura que acaba de començar com a autora de literatura infantil i juvenil i us recomanem que no us perdeu les fantàstiques il·lustracions de la Glòria fort, artista local que ha sabut captar l'essència d'aquesta història i el caràcter intrèpid i tendre de la seva protagonista.


Clicant la coberta del llibre, podreu accedir al booktràiler que ha publicat El Cep i la Nansa: 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada