La meva llista de blogs

dimecres, 1 de maig del 2024

Comic Barcelona

Aquest cap de setmana es celebra la 42ena edició de Comic Barcelona al recinte firal de Monjuic. Des del divendres 3 de maig fins al diumenge 5, us convidem a visitar el saló internacional del còmic, on podreu conèixer tota l'oferta d'aquest mercat cada vegada més ampli i gaudir d'un programa molt variat d'activitats relacionades amb el gènere adreçades a tots els públics. Hi haurà contacòmics, tallers, concerts i visita d'alguns personatges tan famosos com Gerònimo Stilton. Clicant el següent cartell, podreu accedir al programa complet:

El còmic és un gènere especialment interessant per a la creació d'hàbits lectors entre la canalla ja que el seu format i els seus recursos gràfics faciliten la lectura, afavoreixen la comprensió i estimulen la imaginació de qui els llegeix. Els còmics són històries sequenciades en què la imatge és la protagonista, aspecte que resulta molt atractiu per a les criatures. Actualment s'estan publicant propostes cada cop més interessants i ajustades per al públic infantil. Us proposem diverses col.leccions per a totes les edats.

Per a les nenes i els nens que comencen a llegir, tenim quatre col.leccions que tenen molt bona acollida: Bitmax&Co, Narval i Medu, Les aventures del Binky i Zuc. L'escriptura en lletra de pal de les tres primeres en facilita la lectura.





Per a l'alumnat de cicle mitjà us recomanem tres col.leccions ben diferents: El Fèlix i la Calcita, Els diaris de la Cirera i L'home gos. També volem destacar Paf!





L'alumnat de 5è i 6è té un ventall molt ampli on poder triar. Més enllà dels manga més populars, hi ha propostes molt diverses de gran qualitat narrativa. Us mostrem alguns exemplars que tenen molt bona acollida a la nostra biblioteca:







Tant de bo que aquesta selecció us ajudi a ampliar la vostra biblioteca personal i esperem trobar-vos al Comic Barcelona, remenant llibres i gaudint de les activitats de la fira.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada