La meva llista de blogs

dilluns, 19 de març de 2018

Les princeses també es tiren pets, a l'Hora del Conte

El darrer dijous per la tarda, a la biblioteca de l'escola, vam tenir una colla de contacontes molt especial. Les nenes i els nens de l'extraescolar de teatre ens van llegir un llibre per a commemorar el dia de la dona. Les princeses també es tiren pets és una narració molt divertida sobre el descobriment extraordinari que fa la Laura quan el seu pare li explica alguns dels secrets més ben guardats de les princeses més famoses dels contes populars.Des de la biblioteca de l'escola, agraïm aquesta iniciativa de l'AMPA que va aplegar un públic molt nombrós de nens i nenes, i més nombrós encara de parents i familiars que van venir a fer costat al nostre grup de teatre. 

 

Felicitem a tota aquesta colla d'actors i actrius per la seva interpretació i molt especialment a la Sílvia, la directora artística de la companyia, i els convidem a tornar a l'hora del conte sempre que vulguin.


No us perdeu aquest conte d'Ilan Brenman, editat per Bromera. El podeu trobar a la biblioteca de l'escola!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada